به عنوان یک کسبوکار یا تولیدکننده محتوا، احتمالا برای شما هم پیش آمده که ساعتها به ایده محتوای جدیدتان فکر کردید اما چیزی به ذهنتان نرسیده و کلافه، لپتاپتان را بستهاید. دقیقا همینجاست که تولید محتوای UGC یا همان محتوای تولید شده توسط کاربر به کمکتان میآید و مخاطب، مثل یک فرشته نجات، برایتان محتوا تولید میکند!
در مقاله افزایش فالوور حقیقی با تولید محتوا، گفتیم که برای افزایش فالوور ابتدا باید بفهمیم مخاطبانمان راجع به چه چیزهایی فکر میکنند و روشهای شناسایی آن را بیان کردیم. سپس راجع به الگوریتم اینستاگرام توضیح دادیم و 15 ایده کاربردی تولید محتوا به همراه مثالهای ایرانی و خارجی را بیان کردیم. یکی از آن ایدهها، محتوای UGC یا همان محتوای تولید شده توسط کاربر است.
در این مقاله کاربردی، توضیح میدهیم که محتوای UGC چیست و مهمتر از آن، با چه روشهایی میتوانیم کاربر را به تولید محتوای UGC تشویق کنیم. سپس نمونههای موفق اجرا شده، از برندهای ایرانی و خارجی را خواهیم گفت. در نهایت یاد میگیرید که با استفاده از محتوای UGC فالوورهایتان را افزایش دهید، لایک و کامنت بیشتری دریافت کنید، اعتمادسازی کنید و در نهایت درآمدتان را بالا ببرید.
محتوای UGC (محتوای تولید شده توسط کاربر) چیست؟
اما معنی UGC چیست؟ محتوای UGC مخفف User Generated Content است که در زبان فارسی به آن، تولید محتوا توسط کاربر گفته میشود. در واقع هر نوع محتوایی که مخاطبانتان تولید میکنند، از نوع UGC هستند؛ از نقد و نظرات گرفته تا عکسهایی که مشتری از برند شما در شبکه اجتماعیاش منتشر میکند. جالب اینکه محتوای UGC میتواند نقش بسیار اثرگذاری در استراتژی بازاریابی شما داشته باشد و یکی از کمهزینهترین روشهای تولید محتوا به حساب میآید.
چرا باید از محتوای UGC استفاده کنیم؟
شاید بتوان در مورد مزایای تولید محتوای UGC ساعتها صحبت کرد، اما بد نیست تعاریف را کنار بگذاریم و به جای آن، باهم نگاهی به آمار واقعی بیندازیم:
- 88% افراد، وقتی تصمیم به خرید محصولی میگیرند، ابتدا نظرات دیگران را در مورد محصول بررسی میکنند و به اندازه اطرافیانشان، به نظرات این افراد اعتماد دارند.
- 74% جوانها، گزارش کردهاند که نظرات موجود روی سایت، در تصمیم به خریدشان تاثیر بسیاری دارد.
- از هر 4 خریدار، 3 نفر از آنها به محتوای UGC در مورد آن محصول، در شبکههای اجتماعی اعتماد میکنند.
- تبلیغاتی که محتوای آن از نوع محتوای تولید شده توسط کاربر باشد، تا 4 برابر کلیک بیشتری دریافت میکنند.
احتمالا همین آمار کافی بود تا متوجه شویم تا چه حد افراد به محتوایی که کاربران تولید میکنند، اعتماد دارند. دلیلش هم واضح است:
کاربر دوست دارد کاربرد محصول شما را در دنیای واقعی ببیند و آن را لمس کند

در ذهن داشته باشید، اینکه خودتان از محصولتان تعریف کنید، تا اینکه یک فرد عادی نظر مثبتش را درباره محصولتان بگوید، زمین تا آسمان تفاوت دارد و اطمینان بیشتری ایجاد میکند. پس شاید وقت آن باشد به جای تبلیغات تحمیلکننده، تولید محتوا را به دست خود مشتری بسپارید و در عین حال، فروشتان را افزایش دهید!
هدفتان از محتوای تولید شده توسط کاربر چیست؟
محتوای تولید شده توسط کاربر هم مانند هر استراتژی محتوایی دیگری نیاز به اهداف مشخص دارد. یادتان نرود که حتی محتوای UGC هم میتواند هرچند اندک، برای ما هزینه داشته باشد، پس اگر بدون هدف آن را اجرا کنید ممکن است به نتیجه خاصی نرسید و فقط هزینهتان را هدر داده باشید.
موارد زیر اهدافی هستند که معمولا بازاریابان از اجرای محتوای تولید شده توسط کاربر انتظار دارند:
- افزایش تعامل با برند
- افزایش نرخ تبدیل
- افزایش اعتماد به برند
- ایجاد آگاهی در کاربران دیگر
- کمک به پروسه تولید محتوا
انواع روشهای تولید محتوای UGC
1. استفاده از هشتگ برند برای کمپین UGC
یکی از مرسومترین روشهایی که بیشتر برندها برای محتوای تولید شده توسط کاربر به کار میبرند، استفاده از هشتگ برند است. هشتگ برند بهتر است خاص همان کمپین UGC ایجاد شود تا با دیگر محتواهای شما تداخل پیدا نکند. مراقب باشید هشتگ را نه خیلی کوتاه نگه دارید که عمومی شود، و نه خیلی طولانی که کاربر را از نوشتن خسته کند.
یکی از نمونههای جالب هشتگ برند، هشتگ محصول سولاته از برند کاله است. در این کمپین یو جی سی، کاله هشتگ #سولاته_باهامه را انتخاب کرده که اتفاقا شعار تبلیغاتی سولاته است و خیلی هم راحت تلفظ میشود. کاله از کاربرانش میخواهد با سولاتهشان عکس بگیرند و آن را در اینستاگرام خودشان با هشتگ #سولاته_باهامه پست کنند. کاله عکسهای زیبا را انتخاب میکند و با تگ کردن صاحب عکس، آن را در اینستاگرامش پست میکند. این کار، حس نزدیکی و توجه بیشتری میان کاله و مشتریانش به وجود میآورد.

همین حالا انجام دهید: یک هشتگ برای برندتان انتخاب کنید. به کاربرانتان بگویید با محصولتان عکس بگیرند و در پروفایل شخصیشان پست کنند و هشتگ برند شما را زیر پستشان تایپ کنند. سپس وارد آن هشتگ شوید و پستهای زیبا را انتخاب کنید و در پیج برندتان پست کنید. فراموش نکنید که صاحب آن عکس را نیز تگ کنید.
احتمالا اگر جزو برندهای کمترشناخته شده باشید، این روش برایتان کمی سخت باشد. چون در این روش، جایزهای در کار نیست و کاربر به میل خودش برای برند محتوا تولید میکند. اما بهتر است از همین ابتدای کارتان هشتگ برند برای خودتان بسازید تا در صورت لزوم، کاربر بتواند صدایش را به گوش شما برساند.
2. برگزاری مسابقات UGC
بیشتر مسابقاتی که در اینستاگرام میبینیم عاری از هرگونه خلاقیت هستند. در صورتی که مسابقات UGC جالبی میتوانید به راه بیندازید. به خصوص اگر در مرحله آگاهی از برند یا معرفی محصول جدید قرار دارید، با تولید محتوا توسط کاربر میتوانید بیشتر دیده شوید. چون در مسابقات UGC، کاربر محتوایش را با هشتگ شما پست میکند و به همین ترتیب اطرافیانش هم از محصول و مسابقه شما آگاه میشوند. پس در واقع بدون این که هزینهای کرده باشید، کاربر محصول شما را با محتوایش تبلیغ میکند.
احتمالا با اپلیکیشن کُمدا آشنا هستید. استارتآپ موفق ایرانی که هدفش ترویج عدم مصرفگرایی در زمینه پوشاک است. کمدا در اینستاگرامش مسابقهای برگزار کرده که با هشتگ #عکس_قشنگا در جریان است. در این مسابقه، افراد باید از پوشاکشان عکسهای خلاقانه بگیرند و در پروفایلشان در اپلیکیشن کمدا قرار دهند. هر عکسی که بیشترین لایک را بگیرد انتخاب میشود و صاحب عکس به عنوان برنده در اینستاگرام کمدا معرفی میشود. کمدا با این استراتژی، هم کاربرانش را به تولید محتوای باکیفیت در اپلیکیشنش ترغیب میکند، و هم برای اینستاگرامش محتوای زیبا دارد.

همین حالا انجام دهید: برگزاری مسابقه UGC کار چندان سختی نیست. فقط کافیست جایزهای در نظر بگیرید و یک هشتگ طراحی کنید. از کاربران بخواهید با محصولتان عکس خلاقانه بگیرند و با هشتگ موردنظر پست کنند. در پایان مسابقه، «خلاقانهترین محتوا» یا «محتوایی که لایک بیشتری دریافت کرده است» را انتخاب کنید و به صاحب آن محتوا جایزه بدهید. با این کار، هم فروش محصولتان بیشتر میشود و هم تعداد زیادی محتوای زیبا با محصولتان دارید.
3. طراحی چالش برای دریافت محتوای UGC
تولید محتوای UGC، نیازی نیست در قالب یک کمپین یا مسابقه کوتاه مدت باشد، بلکه میتواند در قالب یک چالش بلندمدت صورت بگیرد. در مواردی که نمیخواهید بودجه زیادی به جوایز مسابقات یا کمپینها اختصاص دهید، میتوانید از طریق یک چالش کاربر را ترغیب به تولید محتوای UGC کنید.
نمونه چالش UGC را برند کرفس به خوبی انجام میدهد. کرفس، چالشی تحت عنوان #گیاهروز دارد. در این چالش هر کسی میتواند از غذای گیاهی که پخته و طرز تهیه آن پستی تهیه کند و آن را با هشتگ #گیاهروز آپلود کند. کرفس هم از بین عکسها انتخاب میکند و آن را به همراه آیدی آشپز موردنظر آپلود میکند. با این کار، کرفس به تعداد زیادی محتوای تولید شده توسط کاربر دسترسی دارد، بدون آن که هزینهای بابت محتوا داده باشد. همچنین با این کار، کرفس به کاربرانش توجه ویژه نشان داده و دستپخت آنها را منتشر کرده است.

همین حالا انجام دهید: طراحی چالش نیاز به کمی خلاقیت دارد. شما هم میتوانید چالشی طراحی کنید که مرتبط با محصولتان باشد. مثلا اگر کسبوکارتان فروش کتاب است چالش کتابخوانی راه بیندازید. میتوانید از کاربران بخواهید عکسی با کتاب موردنظر بگیرند، نظرشان راجع به کتاب را در کپشن بنویسند و با هشتگی مخصوص پست کنند. حالا شما به تعداد زیادی محتوا دسترسی دارید که میتوانید در پیجتان استفاده کنید و با تگ کردن صاحب پیج او را خوشحال کنید.
4. از محصولتان هدیه بدهید (Give Away)
از مثالهای ایرانی در محتوای یو جی سی گفتیم، حالا وقتش است کمی از نمونههای خارجی صحبت کنیم. احتمالا اپرا وینفری، مجری مشهور آمریکایی را میشناسید و مصاحبههای او با افراد موفق را دیدهاید. در سال 2004، جنرال موتورز در همکاری با اپرا وینفری، 276 ماشین (مدل “Pontiac”) را به عنوان هدیه برای شرکتکنندههای برنامه اپرا وینفری در نظر گرفته بود. اپرا شرکتکنندهها را به طور تصادفی انتخاب میکرد و ماشین را به آنها هدیه میداد. همین کار، 600% ترافیک وبسایت پونتیاک را افزایش داد.
نگران نباشید! شما قرار نیست ماشین هدیه بدهید.
همه افراد، محصولات مجانی را دوست دارند، حتی یک شکلات.
نمونهای از هدیه خود محصول، برند Lonelyplanet است که برگزارکنندهی تورهای مسافرتی است و از کاربرانش خواسته از آسمان شهرشان عکس بگیرند، روی هشتگ #lpcityskyline آپلود کنند و زیباترین عکس، برنده تور 2500 دلاری خواهد بود. بیش از 5000 محتوای تولید شده توسط کاربر روی این هشتگ قرار گرفته است.

همین حالا انجام دهید: میتوانید هشتگی طراحی کنید و کاربران را تشویق کنید محتوای باکیفیت برایتان تولید کنند و با آن هشتگ در پیجشان پست کنند. بعد، از میان آنها محتوایی که بیشترین لایک را گرفته انتخاب کنید و از محصولاتتان به صاحب آن محتوا هدیه بدهید.
5. برگزاری ایونت (رویداد) و تشویق مخاطبان به تولید محتوای UGC
اگر خلاقیت به خرج بدهید، از طریق برگزاری ایونت هم میتوانید به استراتژی محتوای UGCتان کمک کنید. بیایید به سراغ برند Chipotle برویم. چیپوتله یکی از رستورانهای زنجیرهای آمریکایی است که در در بسیاری از کشورها هم شعبه دارد.
چیپوتله فستیوالی یک هفتهای برگزار کرد. در آن یک هفته، کنسرتهای موسیقی هیجانانگیزی در آن برقرار بود. چیپوتله در خروجی این فستیوال، صفحه نمایش بزرگی قرار داده بود که تمام محتواهای تولید شده توسط کاربران را نشان میداد؛ محتواهایی که مردم با هشتگ مخصوص آن فستیوال پست کرده بودند.
در این صورت، شرکتکنندهها تشویق میشدند از فستیوال عکس بگیرند؛ چون وقتی میخواستند از آنجا خارج شوند، میتوانستند عکسی که خودشان گرفته بودند را روی صفحه نمایش بزرگ ببینند.
در آخر هفته فستیوال، چیپوتله بیشتر از 1200 پست تولید شده توسط کاربر و 3 میلیون ایمپرشن از طرف کاربران دریافت کرد. علاوه بر این، بیشتر از 37% شرکتکنندههای فستیوال برای دیدن عکسهای این فستیوال وارد شبکه اجتماعی این برند در وبسایت TINT شده بودند.

همین حالا انجام دهید: اگر شما هم قصد برگزاری ایونت دارید، میتوانید شرکتکنندهها را تشویق کنید تا از محیط ایونت شما عکس یا فیلم تهیه کنند. با این کار، ایونتتان ویروسی میشود. بهتر است قبل از آن هشتگ خاصی برای آن ایونت طراحی کنید تا کاربران محتوایشان را با آن هشتگ پست کنند. اگر بودجه صفحه نمایش بزرگ ندارید نگران نباشید! فقط کافیست کاربر را با انگیزهای تشویق به تولید محتوا کنید، مثلا میتوانید از میان پستهای شرکتکنندههای ایونت قرعهکشی کنید و جایزه بدهید.
6. پیشنهادات یا نظرات مخاطبان نیز UGC هستند
هر روزه مخاطبانتان پیشنهاداتی راجع به کسبوکار یا محصولاتتان ارائه میدهند. آنها به شما ایمیل ارسال میکنند، با شما تماس میگیرند، در سایت به شما تیکت میزنند، در اینستاگرام کامنت میگذارند یا در دیرکت پیام میدهند؛ پس چرا پاسخ آنها را در مقابل بقیه مخاطبانتان ندهید و از آنها بابت پیشنهاداتشان تشکر نکنید؟ این کار باعث میشود بقیه افراد نیز تشویق شوند که پیشنهاداتی ارائه کنند. در نتیجه نهتنها محتوای بیشتری خواهید داشت، بلکه تعامل بیشتری دریافت میکنید.
همین حالا انجام دهید: مثلا صدای ضبط شده یک مشتری راضی را با همه مخاطبانتان به اشتراک بگذارید. یا از پیشنهادات آنها اسکرینشات بگیرید و در استوری اینستاگرام قرار دهید؛ سپس پاسخ پیشنهادشان را در همان استوری بدهید. اجازه دهید که همه مخاطبانتان ببیند که مشتریانتان چقدر از محصولاتتان راضی هستند یا چقدر برند شما برای مشتریانتان مهم است.
7. سوالات و پیامهای مخاطبان یا مشتریان
فرقی نمیکند که پیج اینستاگرام داشته باشید یا سایت، همواره سوالاتی از شما پرسیده میشود. حتی برخی سوالات پرتکرار وجود دارند که ممکن است بارها از شما پرسیده شود. چرا به آن سوالات در قالب محتوا پاسخ نمیدهید؟ حتی اگر در ابتدای راه هستید، یک ایده عالی تولید محتوا این است که به سوالاتی که میدانید دغدغه جامعه هدفتان هستند، در قالب یک پست، به صورت جامع پاسخ دهید. این کار باعث میشود افراد بیشتری از شما سوال بپرسند؛ در نتیجه علاوه بر این که شما را به عنوان متخصص حوزه خودتان میشناسند، به محتوای بیشتری هم میرسید.
همین حالا انجام دهید: یک سوال پرتکرار یا یک سوالی که حدس میزنید به بقیه مخاطبانتان نیز کمک میکند را انتخاب کنید. از آن سوال اسکرینشات بگیرید. حتی میتوانید از مخاطبانتان بخواهید که به صورت ویدیویی سوالشان را بیان کنند و ویدیو ضبط شده را برایتان بفرستند. سپس یک پست اسلایدی ایجاد کنید که در اسلاید اول، سوال مخاطب، و در اسلاید دوم، پاسخ شما وجود داشته باشد. میتوانید به صورت متنی، صوتی یا ویدیویی پاسخ دهید.
8. عکس یا ویدیو مشتریان هنگامی که از محصول مورد نظر شما استفاده میکنند
برای پیدا کردن عکس یا ویدیو از افراد، هنگامی که از محصول شما استفاده میکنند، نیازی نیست حتما مسابقه یا چالش برگزار کنید یا حتما برند بزرگی باشید. مثلا اگر لوازم آرایشی وارد میکنید، قطعا هزاران نفر در سراسر دنیا، دقیقا از همین محصولات شما استفاده کردهاند. میتوانید عکس یا ویدیویی از نحوه استفاده مردم از محصول مورد نظرتان را پیدا کنید و سپس در پیج خودتان پست کنید. البته کسب اجازه را فراموش نکنید.
همین حالا انجام دهید: همین الان هشتگ محصول مورد نظرتان را به زبان انگلیسی و فارسی جستجو کنید. محتواهایی که نشان میدهد شخصی از محصول مورد نظر شما استفاده کرده است را، چه در ایران و چه در خارج از ایران، انتخاب کنید. سپس با کسب اجازه، آنها را در پیج خودتان پست کنید و صاحب عکس را نیز تگ کنید.
از محتوای تولید شده توسط کاربر کجا استفاده کنیم؟
شاید تا اینجا فکر کرده باشید که محتوای UGC فقط مختص شبکههای اجتماعی است در صورتی که اینطور نیست. از این محتوا در کانالهای مختلف زیر میتوانیم بهره بگیریم:
1. تبلیغات
فرقی ندارد تبلیغتان برای شبکه اجتماعی، وبسایت و یا کانال دیگری باشد؛ زمانی که از محتوای تولید شده توسط کاربر در تبلیغات استفاده کنید، هم متفاوتتر و هم قابل اعتمادتر به نظر میرسید. مثلا اگر آموزش کسب درآمد اینترنتی میدهید، میتوانید ویدیوهایی از دانشجویانتان که میزان افزایش درآمدشان را بیان میکنند، تبلیغ دهید.

2. گالری سایت
در سایتتان یک گالری مخصوص درست کنید و عکس مشتریان با محصولتان را در آن آپلود کنید تا افرادی که تصمیم به خرید دارند، انگیزه بیشتری پیدا کنند. این روش به خصوص در سایتهای پوشاک خیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
جالب است بدانید وبسایتهایی که این کار را انجام دادهاند، کاربرانشان 241% زمان بیشتری در سایت گذارندهاند و 15% فروش بیشتر اعلام کردهاند.

3. صفحات محصول
صفحه محصول از آخرین صفحاتی است که کاربر وارد آن میشود. وقتی عکس محصولاتان را در دنیای واقعی بدون آن همه ادیت نشان میدهید. کاربر به خریدش مصممتر میشود. فرض کنید فروشگاه لباس دارید، وقتی عکس کاربران را با محصولتان قرار میدهید، مشتری بعدی، مدل کامل لباس و سایز آن را بهتر درک میکند و با انگیزه بیشتری خرید میکند.
4. ایمیل
اگر از کمپینهای ایمیلمارکتینگ استفاده میکنید، بهره بردن از محتوای تولید شده توسط کاربر در آن تاثیر زیادی در نرخ تعامل با ایمیل شما میگذارد و میتواند تا 14% نرخ کلیک ایمیل را افزایش دهد.
محتوای UGC را از کجا پیدا کنیم؟
محتوای UGC فقط به یک پلتفرم خاص خلاصه نمیشود، پلتفرمهای بسیاری وجود دارند که در آنها، تولید محتوا توسط کاربر صورت میگیرد. اگر از آن برندهای بزرگ باشید، احتمالا در بسیاری از این پلتفرمها ردپایی از خودتان را میتوانید پیدا کنید. در ادامه به مهمترین این پلتفرمها میپردازیم.
YouTube
اگر شاهی برای محتوا وجود داشته باشد قطعا ویدیو است و اگر کاخی برای ویدیو وجود داشته باشد یوتیوب است. کاربران زیادی در سطح یوتیوب در مورد برندهای مختلف تولید محتوا میکنند. اما شما به عنوان برند چه بهرهای از این پلتفرم میتوانید ببرید؟
حتی با این که یوتیوب در ایران فیلتر است، بازهم فعالیتهای زیادی توسط کاربران، حول برندهای ایرانی در آن صورت میگیرد. کافیست همین الان وارد یوتیوب شوید و کلمه “دیجیکالا” را سرچ کنید. تعداد زیادی محتوای UGC به شما نشان داده میشود که اتفاقا بیشتر شامل بررسی محصول است.
این ویدیوها قدرت بازاریابی دهان به دهان را بالا میبرد و انگیزه بیشتری در خرید یا عدم خرید مشتری ایجاد میکند؛ چون تجربه خرید توسط افراد واقعی بررسی شده است.

اینستاگرام، آن هم در ایران، پلتفرم شماره 1 کاربران است. به تولید محتوای UGC در اینستاگرام در مثالهای بالا اشاره کردیم و فقط اینجا به معرفی ابزاری بسنده میکنیم که بسیار در پیدا کردن محتوای UGC کاربردی است.
اگر برند شناخته شدهای باشید، به احتمال خیلی زیاد، کاربران هر روزه در حال تولید محتوا در مورد شما هستند، پس نیاز به ابزاری دارید که راحتتر آنها را پیدا کنید. ابزار Picodash (با نام قدیمی GramFeed) میتواند بر اساس موضوع و هشتگ، این کار را به راحتی برایتان انجام بدهد.

توئیتر هم یکی دیگر از پلتفرمهایی است که در آن محتوای UGC جنجالی زیادی درباره برندها پیدا میشود. اگر از همان اول هشتگ برند برای خودتان درست کنید راحتتر میتوانید متوجه شوید چه خبر است. اما اگر هشتگ برند هم ندارید از طریق سرچ پیشرفته توئیتر (Advanced Search) ، میتوانید متوجه شوید در یک بازه زمانی معین، افراد حول یک موضوع خاص چه توئیتی زدهاند.
تصویر زیر نمونهای از محتوای تولید شده توسط کاربر برای برند استارباکس در توئیتر است.

Devianart
این پلتفرم مخصوص عکس است و اتفاقا بر اساس محتوای UGC بنا شده، اما بیشتر محتوای هنری در آن پیدا میشود. میتوان گفت به نوعی مخصوص هنرمندان است که میخواهند با محتوایشان بیشتر دیده شوند. انواع محتوا از نقاشی روی کاغذ گرفته تا تصاویر 3D روی این پلتفرم دیده میشود که همه حاصل فعالیت کاربرهاست.
هنرمندان ایرانی بسیاری هم در این پلتفرم فعالیت دارند و هر روزه هنرشان را با دنیا به اشتراک میگذارند.
پینترست دنیایی از ایده محتوایی است. البته این شبکه در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته اما بد نیست در آن گردشی کنید و از محتوای تولیدی جذابی که توسط کاربران پین شده ایده بگیرید.
و در نهایت…
برای تشویق کاربر به تولید محتوای UGC، در مقابل به او ارزشی ارائه کنید

برای اینکه کاربر شما به تولید محتوا تشویق شود، در مقابل باید چیزی به او بدهید که او را خوشحال کند. شاید اولین چیزی که به ذهنتان برسد قرار دادن جایزه باشد. اما اشتباه نکنید، کاربر همیشه به دنبال جایزه نیست.
طی یک تحقیق، 32% از مشتریان اعلام کرده بودند که برای بردن جایزه، محتوا تولید کردند، در حالی که 60% از آنها گفته بودند برای گرفتن لایک و کامنت، و برای اینکه محتوایشان توسط آن برند خاص منتشر شود، تولید محتوای UGC کردند.
که این خبر خوبی است و نشان میدهد فقط با یک هشتگ برند میتوانید محتوای UGC موثری داشته باشید. فراموش نکنید هرچه بیشتر محتوای تولید شده توسط کاربر منتشر کنید و فرد موردنظر را تگ کنید، کاربران دیگر هم بیشتر تشویق به تولید محتوا میشوند.
تعیین قانون را فراموش نکنید
جالب است بدانید فقط 16% از برندها برای محتوای تولید شده توسط کاربر قانون تعیین میکنند. احتمالا شما برای شبکه اجتماعیتان از نوع خاصی عکس با کیفیتی مشخص استفاده میکنید و نمیخواهید عکسهای نامرتب را در پیجتان منتشر کنید. پس حتما با قوانین شفاف به کاربر بگویید چه نوع محتوایی میخواهید و سعی کنید این قوانین در راستای کمک به استراتژی بازاریابیتان باشد.
جمعبندی
هر زمان ایدههایتان برای تولید محتوا تمام شد، یا هر زمان که لایکهایتان رو به کاهش بود، میتوانید از محتوای UGC استفاده کنید و پیچتان را زنده کنید. این محتوا یک راه عالی برای افزایش فروش و در نتیجه افزایش درآمد نیز هست. پس یک بار دیگر روشهای تولید UGC و همچنین پیدا کردن UGC را مرور کنید و جان تازهای به محتوای پیجتان ببخشید.
فوق العاده بوداين مقاله
تاحالاازاين زاويه به توليدمحتواي کاربرنگاه نکرده بودم
ممنون از ادمين عزيز،آقاي ميرزايي
ممنونم بابت نظرتون
خیلی ممنون خیلی کاربردی و عالی👌🏻
متشکرم از شما